fbpx

Nyttige sommertips fra Telenor

Sommeren og ferietid er rett rundt hjørnet. Telenor har gjort det litt enklere for deg og funnet frem en liste med supersmarte digitale tips. Både for å øke sikkerheten og for å gi deg en optimal utnyttelse av mobilen i ferien.

Sjekk priser og abonnement
Når du slår på mobilen i utlandet blir du varslet om priser via SMS. Det kan likevel være lurt å sjekke datapriser, ringepriser og om du har riktig abonnement før reisen. På den måten kan du senke skuldrene og bruke mobilen slik du ønsker. Med alle våre bedriftsabonnement kan du surfe, ringe og sende SMS på reise i hele EU, akkurat som hjemme i Norge. I tillegg tilbyr vi gode priser på datapakker i mer enn 50 land utenfor EU. Sjekk priser i her

Husk også å kontrollere de ansattes abonnement
Er du mobilansvarlig på din arbeidsplass, kan det være smart å ta en titt på forbrukskurven i bedriften før ferien. Det er alltid noen som reiser mer enn andre, og alltid noen som bruker mer mobildata enn andre. I Telenors selvbetjeningsløsning for bedriftskunder, Min Bedrift, kan du enkelt endre abonnement og legge til tilleggstjenester. På den måten kan du spare både ansatte og deg for mye irritasjon i ferien.

Kjøp ekstra data, betal selv
Med tjenesten Betal Selv kan du enkelt kjøpe ekstra datapakker i Norge eller ute på reise. Og raskt betale for disse med Vipps. Dette gjør du enkelt i appen Mitt Telenor. Dette er løsningen som redder ferieunderholdningen, og småjobbene du bare MÅ få unna, når datapakken allerede er brukt opp.

Så lett er det å kjøpe ekstra data og betale selv

Det er smart å bruke Mitt Telenor-appen
Med Mitt Telenor appen har du full kontroll over mobilbruken rett på mobilen. Appen viser blant annet dataforbruk både i inn- og utland, påløpte kostnader, og gir mulighet til å bestille ekstra datapakker – veldig praktisk om du plutselig går tom for data mens du er på farten. Last ned for Android. Last ned for iPhone.

Og for enda litt mer Frihet
Hva med å ta steget enda lenger? Da kan du bytte til mobilabonnementet Frihet og få ubegrenset bruk av data. La regnværsdagene strømme på, du kan svare på mailer, strømme ett nyttig webinar, se så mange serier og filmer du måtte ønske, uten å tenke på begrensninger i mobildata.
Les mer om Frihet.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.