fbpx

Norengros styrker laget i Trøndelag

Vil du bli en del av et selskap i vekst og bidra til positiv utvikling for våre kunder i Trøndelag?

Vi søker 3 engasjerte salgskonsulenter, gjerne med erfaring fra tilsvarende eller annet salgsarbeid. Du blir en del av et dyktig salgsteam med høy produktkunnskap og du vil jobbe tett med kunder fra både privat og offentlig sektor i Trøndelag. Du blir en del av et salgsteam som i dag teller 8 personer med ulike fagområder. Vi søker etter:

  • Salgskonsulent Næringsmiddel
  • Salgskonsulent Møbel
  • Salgskonsulent Horeca

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.