fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt august

Les FIAS nytt for august.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

FIAS-paviljong på Aqua Nor 2023

Velkommen til vår store paviljong i hall A – stand A 137. Vi blir nesten 30 utstillere på årets paviljong som det kan være viktig å få tatt en prat med når det gjelder faglige spørsmål eller informasjon om produkter og tjenester blant våre samarbeidspartnere.

Medlems-mingling

Medlems-mingling i våre lokaler under Aqua Nor onsdag 23. august.

Prove 100, instrument for måling av vannkvalitet og utslippsanalyser

Prove 100 er et sikkert instrument, med enkle analysekit for å raskt og enkelt utføre analyser av feks ammonium, fosfor, nitrogen, KOF/COD. Spør oss for å få satt sammen din komplette pakke, besøk oss gjerne på Aqua Nor stand nr A137.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

Miljø og Bærekraft

87% av produksjonsvolumet til Nor-Tekstil NS-EN ISO 14001:2015 Nor Tekstil støtter alle 17, men har identifisert 4 bærekraftsmål hvor de mener Nor Tekstil kan bidra mest og gjøre en forskjell.

Retura bidrar til å gjøre blå sektor grønn

I den stadig voksende oppdretts- og fiskerinæringen er bærekraft og miljøbevissthet avgjørende for en sunn utvikling av næringen. Retura, et ledende selskap innen avfall- og gjenvinningstjenester, spiller en sentral rolle i å sikre en grønnere og mer bærekraftig blå sektor. Med vårt fokus på avfallsløsninger, resirkulering og materialgjenvinning, legger vi grunnlaget for et sirkulært økosystem i norsk oppdretts- og fiskerinæring.

Skaper trygghet i hverdagen

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap (FIAS) har i dag fornyet samarbeidet med IF Forsikring. Avtalen sikrer næringen tilgang til forsikringsavtaler som er blant markedets beste.

Andre aktuelle saker

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.