fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt august

Les FIAS nytt for august.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

FIAS-paviljong på Aqua Nor 2023

Velkommen til vår store paviljong i hall A – stand A 137. Vi blir nesten 30 utstillere på årets paviljong som det kan være viktig å få tatt en prat med når det gjelder faglige spørsmål eller informasjon om produkter og tjenester blant våre samarbeidspartnere.

Medlems-mingling

Medlems-mingling i våre lokaler under Aqua Nor onsdag 23. august.

Prove 100, instrument for måling av vannkvalitet og utslippsanalyser

Prove 100 er et sikkert instrument, med enkle analysekit for å raskt og enkelt utføre analyser av feks ammonium, fosfor, nitrogen, KOF/COD. Spør oss for å få satt sammen din komplette pakke, besøk oss gjerne på Aqua Nor stand nr A137.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

Miljø og Bærekraft

87% av produksjonsvolumet til Nor-Tekstil NS-EN ISO 14001:2015 Nor Tekstil støtter alle 17, men har identifisert 4 bærekraftsmål hvor de mener Nor Tekstil kan bidra mest og gjøre en forskjell.

Retura bidrar til å gjøre blå sektor grønn

I den stadig voksende oppdretts- og fiskerinæringen er bærekraft og miljøbevissthet avgjørende for en sunn utvikling av næringen. Retura, et ledende selskap innen avfall- og gjenvinningstjenester, spiller en sentral rolle i å sikre en grønnere og mer bærekraftig blå sektor. Med vårt fokus på avfallsløsninger, resirkulering og materialgjenvinning, legger vi grunnlaget for et sirkulært økosystem i norsk oppdretts- og fiskerinæring.

Skaper trygghet i hverdagen

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap (FIAS) har i dag fornyet samarbeidet med IF Forsikring. Avtalen sikrer næringen tilgang til forsikringsavtaler som er blant markedets beste.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.