fbpx

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Vi er stolte over å få være samarbeidspartner til FIAS, og vil gjerne få presentere oss for de av dere som ikke kjenner oss fra tidligere.
Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder. Vi er eneste landsdekkende aktør i vår bransje, og har 26 industrielle vaskerier fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør.

Som markedsleder er vi svært opptatt av bærekraftig forretningspraksis, og vi tar samfunnsansvar på alvor. Vår visjon er å bli best i verden på innovativ og bærekraftig tekstilservice.

Du kan lese mer om høydepunktene fra vårt bærekraftsarbeid her

Vår forretningsmodell bygger på en sirkulær tankegang, der både vi, våre kunder og miljøet har nytte av at tekstilene får lengst mulig levetid. Vi har siden 2010 investert over 2 milliarder i fremtidsrettet teknologi, som blant annet reduserer vårt energibruk og dermed vårt fotavtrykk. Vår nyeste teknologi viser at vi er verdensledende innenfor vår bransje. Logistikk er et prioritert satsningsområde for oss.

Vi leverer vask og utleie av tekstiler til de fleste næringer i Norge. Hovedtyngden av våre kunder er innen hotell, helse, næringsmiddelproduksjon og industri. Våre kunder er alt fra store helseforetak til små og mellomstore bedrifter som har behov for tekstilservice. Avtalen med FIAS gir aksjonærene gode betingelser på leie og vask av arbeidstøy, matter og kluter.

Våre selgere skreddersyr produktpakker som er tilpasset akkurat din bedrift. Dersom du ønsker et uforpliktende tilbud fra oss kan du bruke kontaktskjemaet vårt på FIAS’ hjemmeside, eller ta kontakt med en av våre avtaleansvarlige:

Cecilie Klaveness, arbeidstøy
Mobil: 926 11 982
E-post: cecilie.klaveness@nortekstil.no

Brian Lynch, matter/mopper/kluter
Mobil: 934 06 126
E-post: brian.lynch@nortekstil.no

Visste du at:

  • Nor Tekstil har redusert utslipp av Co2 og energiforbruk med ca 40% de siste 10 år.
  • Nor Tekstil har bygget nytt vaskeri hvert år de siste 8 årene før pandemien.
  • Nor Tekstil vasker og leverer ut rent tøy tilsvarende ca. 75.000 vaskemaskiner hver dag.
  • De fleste i Norge er i daglig befatning med et Nor Tekstil-produkt.
  • Nor Tekstil gir økonomisk støtte til blant annet UNICEF, Build Aid, Kirkens Bymisjon og Sykehusklovnene.

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.