fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Julegaver til ansatte

En julegave er mer enn bare en gave. Dette er arbeidsgivers mulighet til å takke for et vel gjennomført år og gi de ansatte en fortjent klapp på skulderen. FIAS-leverandør Idé House of Brands har alt du trenger til dette.

Julegaver til ansatte er best når de skreddersys etter bedriftens verdier. Ha alltid budskapet med gaven i bakhodet – da kan de ansatte gå inn i julestria med en god følelse etter årets innsats.

IDÉ House of Brands hjelper deg med alt det praktiske: innpakking, kort og levering.

Ta kontakt direkte med Julie for og sammen skreddersy sommergaver som passer din bedrift.

Kontakt: Julie Wangberg Pettersen
Mail: julie.pettersen@idegroup.no

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.