fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Ny gaveeske fra FIAS

FIAS tilbyr en ny universal gaveeske som kan brukes både til røkt, gravet eller marinert laks/ørret. Esken har informasjon på norsk og engelsk. Det er benyttet en fukt-bestandig kartong, dvs at den tåler å stå på kjølerom, og den har en god rive- og stablestyrke. Eskene leveres med trykk i fem farger (+lakk).

Den nye FIAS-esken leveres kun i en størrelse i år – L x B x H : 570 x 195 x 30 mm.

GAVEESKE FIAS-AKSJONÆRER
Kjøp av 1 000-9 999 stk: kr. 5,91 pr stk. Kjøp over 10 000 stk: kr. 4,99 pr. stk
Andre ikke-aksjonærer i FIAS: kr. 12,- pr stk.

Ta kontakt hvis noen ønsker å samkjøre sine egen eske med samme mål.

Ta kontakt for et tilbud!

Frode Kvamstad: frode@fiasinnkjop.no

Dan Tore Andersen: dan@fiasinnkjop.no

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.