fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Collector Bank har skiftet navn til Norion Bank

Collector Bank har skiftet navn til Norion Bank, og tilbyr samme gode finansieringsløsninger mot bedrifter som før.

Norion Bank er en nordisk finansieringsbank og et godt supplement til tradisjonelle storbanker. Banken har spesialisert seg på finansiseringsløsninger for middels store bedrifter og eiendoms selskaper. Det banken tilbyr er bedriftskreditter, eiendomslån og fakturakjøp. I Norge har banken meget god erfaring på bedrifter innen sjømat næringen. Norion Bank (tidligere Collector Bank) ble grunnlagt i 1999 og har kontorer i Oslo, Gøteborg, Stockholm, Helsingborg og Helsingfors. Norion Bank AB er notert på Nasdaq Stockholm.

Kontaktinfo:

Ann-Christin Carlsen
Portfolio and Office Coordinator
ann-christin.carlsen@norionbank.no
+47 93 22 13 35

Øystein Kroken
Senior Client Executive
oystein.kroken@norionbank.no
+47 91 63 57 39

 www.norionbank.no

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.