fbpx

Norengros: Alt på et sted – sjekk produktkatalogen

FIAS-leverandør Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros har et omfattende produktspekter som gjør de til totalleverandør. Du finner alt du trenger til din bedrift på ett sted. 

Sjekk ut produktkatalogen for fiskeri og næringsmidler, med produkten innen kategorier som bekledning, vern, pakking, etiketter og møbler. 

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.