fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Ny bekledning til Sjømatdagene 2024

Hva slags klær de ansatte går i, påvirker førsteinntrykket til kundene. Idé House of Brands skreddersyr uniformer og firmaklær som er med på å styrke din bedrift og merkevare.

Det sies at et førsteinntrykk dannes i løpet av 1/10 sekunder inn i et møte og at det kan ta så lite som 20 sekunder før en potensiell kunde har gjort seg opp en mening om merkevaren eller selskapet de møter. Med felles bekledning sørger bedriften for at alle ansatte fremstår som et samlet lag. I tillegg er det en effektiv måte for å øke merkevarekjennskapen og skape tillit til merkevaren.

Firmanavn eller logo på klær vil bidra til at man blir mer gjenkjennelig på Sjømatdagene. Da er det enklere for nåværende og potensielle nye kunder og huske din bedrift. IDÉ kan skreddersy en pakke til dere som gjør at deres profil appellerer til målgruppen.

Sjømatdagene er et møtested hvor mange ulike aktører møtes på et sted, da er det en fin arena å vise fram sin profil på – og også enda viktigere for å skille seg ut i mengden.

Ta kontakt med Julie hos IDÉ for og sammen finne det som passer for din bedrift.

Kontakt: Julie Wangberg Pettersen
Telefon: 930 00 971
Mail: julie.pettersen@idegroup.no

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.