fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Fra venstre: Salgsdirektør Jarl Julian Espnes Bulling, Daglig leder i FIAS Frode Kvamstad og Solveig Finboe, Regiondirektør i Manpower midt- og Nord-Norge.

Manpower og FIAS inngår et strategisk samarbeide for sjømatnæringen i Norge

FIAS ser frem til å starte opp samarbeidet med Manpower Group som er en av de største aktørene innen rekruttering og bemanning i Norge.

ManpowerGroup er et av verdens største selskaper innen bemanning, rekruttering og konsulenttjenester. Under varemerkene Manpower, Experis, Jefferson Wells og Talent Solutions bistår ManpowerGroup 16.000 mennesker med jobb her i Norge, via 23 kontorer rundt om i landet. Vi hjelper mennesker med å utvikle seg og ha rett kompetanse gjennom hele sin arbeidskarriere.

www.manpowergroup.no

Kontakt hos Manpowergroup:
Jarl Julian Espnes Bulling
Salgsdirektør
National Sales
M: +47 922 18 809
jarl.julian.e.bulling@manpowergroup.no

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.