fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Fra venstre: Salgsdirektør Jarl Julian Espnes Bulling, Daglig leder i FIAS Frode Kvamstad og Solveig Finboe, Regiondirektør i Manpower midt- og Nord-Norge.

Manpower og FIAS inngår et strategisk samarbeide for sjømatnæringen i Norge

FIAS ser frem til å starte opp samarbeidet med Manpower Group som er en av de største aktørene innen rekruttering og bemanning i Norge.

ManpowerGroup er et av verdens største selskaper innen bemanning, rekruttering og konsulenttjenester. Under varemerkene Manpower, Experis, Jefferson Wells og Talent Solutions bistår ManpowerGroup 16.000 mennesker med jobb her i Norge, via 23 kontorer rundt om i landet. Vi hjelper mennesker med å utvikle seg og ha rett kompetanse gjennom hele sin arbeidskarriere.

www.manpowergroup.no

Kontakt hos Manpowergroup:
Jarl Julian Espnes Bulling
Salgsdirektør
National Sales
M: +47 922 18 809
jarl.julian.e.bulling@manpowergroup.no

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.