fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Fra venstre: Salgs og markedsdirektør, Torgeir Morkhusker, Daglig leder FIAS, Frode Kvamstad, kjededirektør,  Hanne Vedeler og KAM storkunde , Stefan Tran.

Norengros og FIAS forlenger samarbeidet for 3 nye år med opsjon på ytterligere 2 år for Norsk sjømatindustri.

I denne uken ble det signert en ny avtale med Norengros, en av FIAS sine lengste samarbeidspartnere i nærmere 30 år. Norengros har gjort en fenomenal jobb for alle type bedrifter i FIAS, fra den minste fiskehandler til de største konsernene i Norsk sjømatindustri. De har utviklet sortimentet i takt med behovet fra industrien. 

Vi jobber nå sammen for å finne de riktige produktene innen stroppebånd, strekkfilm og foringssekker som brukes i store volum. Her er om å gjøre å finne de riktige kvalitetene og de beste prisene i markedet.

Norengros omfattende varesortiment gir deg større valgfrihet og flere muligheter. I samarbeid med markedsledende produsenter, kan de tiilby markedets bredeste sortiment. Hos de får du profesjonelle råd og personlig veiledning for å kunne velge de beste produktene til dine behov.

Deres kompetanse – din trygghet

Deres omfattende varesortiment gir våre aksjonærer større valgfrihet og flere muligheter. I samarbeid med markedsledende produsenter, kan de tilby markedets bredeste sortiment. Hos Norengros får du profesjonelle råd og personlig veiledning for å kunne velge de beste produktene til dine behov. De hjelper deg å sette sammen en portefølje med alt fra standardprodukter til spesialløsninger – der sentrale stikkord er kvalitet, brukernytte, miljø og totaløkonomi.

Vår bransje blir presset på å redusere kostnader, og må finne nye mer og mer effektive arbeidsmetoder, uten at det går ut over kvaliteten. Det er vanskelig hvis man ikke tenker nytt – de siste 30 årene har Norengros hjulpet våre bedrifter med akkurat dette!

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.