fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Fra venstre: Regionsjef i Phonero Mats-Even Eid, Daglig leder i eDialog24 AS (Youtello) Eljar Ness og Frode Kvamstad, Daglig leder i FIAS.

Ny leverandøravtale med Phonero legger til rette for økt salg og lavere kostnader for medlemsbedrifter

FIAS har tegnet rammeavtale med Phonero som innebærer en nyskapende mobil bedriftsnettløsning for sine medlemsbedrifter. Phonero Bedriftsnett, kombinert med kommunikasjonsappen Youtello, gir funksjonalitet som ingen andre kan tilby i markedet. Med Phonero + Youtello får bedrifter markedets beste sentralbordløsning (EPSI 2023) i tillegg til smartere og proffere håndtering av kunder og leverandører på mobil.

– Kombinasjonen av Phonero + Youtello gjorde at vi ønsket å se nærmere på en rammeavtale.
Løsningen fremstår unik, fordi den knytter telefoni tett til kunde- og leverandøroppfølging for alle ansatte. Vi anbefaler alle medlemmer å gjøre en vurdering av dette nye konseptet, sier daglig leder i FIAS, Frode Kvamstad.

Løser utfordringer i arbeidshverdagen
Når noen ringer deg på din mobil, vet du om det en kunde eller leverandør som ringer? Vet du hvem som snakket med kunden sist og om noe viktig ble avtalt?
Hvor lagrer du viktige notater og hvor enkelt er det å lage oppfølgingsoppgaver når du er ferdig med en telefonsamtale? Og dersom du var opptatt da en kunde eller leverandør ringte, husker du alltid å ringe tilbake når du har lovet det?

– Phonero + Youtello løser hverdagsutfordringer for ansatte i de fleste bedrifter. Endelig kan man vite hvem som ringer, hvem som sist hadde kontakt med en kunde og om noe ble notert. Alt dette før man svarer på en mobilsamtale. Smart oppgavehåndtering i kjølvannet av telefonsamtaler sikrer i tillegg at man får mere presis oppfølging av kunder- og leverandører. Vi får tilbakemeldinger om at løsningen oppleves å være revolusjonerende fordi ting går av seg selv, sier Eljar Ness i eDialog24 AS om løsningen som er skapt gjennom et innovasjonssamarbeid med Phonero, og støttet av Innovasjon Norge.

Informasjon i tide
Med Youtello tilkoblet Phonero Bedriftsnett får ansatte viktig kunde-informasjon allerede før man svarer på en samtale. Oppgave-håndtering, som er svært enkel å bruke, sikrer blant annet at ansatte alltid husker å ringe folk tilbake når det er lovet. 

En unik løsning og et konkurransefortrinn
– Slik konkurransesituasjonen er i de fleste bransjer i dag så er det mange løsninger som blir like fordi aktører kopierer hverandre. Det konkurreres stort sett på pris, tilgjengelighet og service. For å skille seg ut må man ha noe unikt i tillegg. I Phonero har vi prisvinnende løsninger for både bedriftsnett og kostnadsdeling fra før av. Helheten vi nå i tillegg har skapt med Phonero + Youtello, gjør at vi sammen kan tilby en enestående bedriftsnettløsning som ingen andre i markedet kan tilby, sier regionsjef i Phonero, Mats-Even Eid.

– Vi er stolte over å ha inngått en rammeavtale med Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS (FIAS) hvor det fokuseres på nyskapende løsninger i tillegg til kvalitet og konkurransedyktige vilkår. Jeg er sikker på at bedrifter som benytter seg av rammeavtalen, vil få bedre tilgjengelighet på telefon og mer presis oppfølging av kunder og leverandører. Resultatet bør måles i økt salg og kostnadsbesparelser, avslutter Eid.

For ytterligere informasjon om den nye leverandøravtalen med Phonero gå til www.fiasinnkjop.no/aktuelt eller henvend deg til vår kontaktperson i Phonero.

Kontaktperson hos Phonero:
Mats-Even Eid
Regionsjef
M: 477 92 000
E: matseven.eid@phonero.no

www.phonero.no
www.youtello.no

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.