fbpx

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere.
I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Formål: Mattrygghetskolen utdanner personell innen mattrygghet, kvalitetskontroll, kvalitetssikring og kvalitetsledelse i næringsmiddelbransjen

Målgruppe: Programmet er for de som ønsker å utvikle seg innen kvalitetsarbeid og mattrygghet. Det er spesialutviklet for bedrifter som investerer i ansattes kompetanse med mål om å styrke virksomhetens mattrygghet. Tilbudet er spesielt rettet mot personer som er engasjert i å jobbe målrettet med forbedringer.

Innhold: Mattrygghetskolen er et dedikert tilbud for dem som ønsker å kontinuerlig utvikle seg innen kvalitetsarbeid og mattrygghet. For FIAS-kullet vil det være et tydelig fokus på de særskilte problemstillingene man står overfor innen havbruksnæringen.

Passende stillinger: Kvalitetsmedarbeidere, -koordinatorer og -ledere (og tilsvarende stillinger) vil dra nytte av programmet. Mattrygghetskolen styrker virksomhetens mattrygghet gjennom fokus på kontinuerlig forbedring og kompetanseutvikling

En helhetlig tilnærming

Mattrygghetsskolen er delt inn i tre moduler. Deltakerne vil opparbeide seg en omfattende kompetanse innen mattrygghet og kvalitetsledelse, og være rustet til å bidra til trygg matproduksjon og kvalitetsstyring.

Modul 1 «Kvalitetskontroll» omhandler teoretisk og praktisk opplæring i HACCP og trygg-mat relaterte temaer, samt grundig innføring i aktuelle kvalitetskontroller.

Modul 2 «Kvalitetssikring» tar for seg de vanligste standardene for kvalitet og matsikkerhet. Deltagerne vil få kunnskap og konkrete verktøy for etablering og videreutvikling av kvalitetssystemer i tråd med eksterne og interne krav.

Modul 3 «Kvalitetsledelse» gir deltagerne god forståelse for hva som inngår i rollen som kvalitetsleder. I dette inngår å utvikle policyer, sette ulike kvalitetsmål og gjennomføre tiltak for å nå målene. Deltagerne vil også lære om analyse av rotårsaker og granskning av hendelser. I tillegg vil deltakerne vil få opplæring og trenes i ledelse av kvalitetsavdelingen.

Les mer på Eorufins sine nettsider:
Mattrygghetsskolen – Spesialtilbud for alle FIAS’ aksjonærer – Eurofins Norge

Last ned kursprogrammet her.


Dato for kurs 2025:

Modul 1:

  • Digital samling: 4.-5. februar
  • Fysisk samling: 4.-5. mars

Modul 2:

  • Digital samling: 2. -3. september
  • Fysisk samling: 30. september – 1. oktober

Modul 3:

  • Digital samling: 28. – 29. oktober
  • Fysisk samling: 25.-26. november

Som aksjonær i FIAS får du 20% avslag på kursprisen(49.990,-), om du melder deg på via lenken nedenfor.

Ordinær pris: 49.990,-
FIAS pris: 39.992,-

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.