fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Avantor holder foredrag på Nor Fishing

Avantor arrangerer et foredrag om måling av pH, salinitet og oksygen i vann med tips og triks om oppbevaring og vedlikehold av måleutstyr.

Foredraget blir holdt på Dronning Maud møterom på Trondheim Spektrum, onsdag 21. august kl 15:00. Vi håper dere vil komme og høre.
Utover det er Avantor på plass ved stand A-145 i messeområdet. Kom gjerne innom for en prat om vannkvalitet, hygiene, kjemikalier og mye mer.

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.