fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

3 gode grunner til å ta i bruk Nippon Gases kundeportal

Vi er glade for å kunne informere deg om kundeportalen vår. En digital plattform der du kan gjennomføre bestillingene dine når som helst! I tillegg gir den deg som kunde full oversikt over dine gasskjøp, leieavtaler og leiesaldo; Alt på ett sted, enkelt og greit.

3 gode grunner til å ta i bruk vår kundeportal

Døgnåpent
Du er ikke lenger avhengig av våre åpningstider for å bestille gass. Med kundeportalen kan du bestille varer når som helst, og du vil ha en oversiktlig vareliste tilgjengelig på din side. Du kan enkelt lage nye bestillinger basert på tidligere kjøp.

Effektivitet og sikkerhet
I kundeportalen blir kjøp og håndtering av gass og leie av sylindere enklere, smartere og tryggere. Dette kan bidra til å redusere administrativt arbeid og øke forutsigbarheten på levering av gass.

Selvbetjening
Fakturaer, følgesedler eller andre dokumenter finner du enkelt på din egen side i kundeportalen.
Dette gir deg full kontroll og oversikt over leiesaldo, bestillinger og avtaler.
Det er enkelt å lage seg en bruker, gjør det i dag ved å klikke på linken under. Ditt kundenummer hos Nippon Gases Norge AS er 5000949.

Registrer deg i dag og dra nytte av alle fordelene med vår kundeportal!

Er du enda ikke overbevist? Prøv nå og vinn digitale gassikkerhetskurs
Er du en av kundene som har oppdaget kundeportalen vår, men trenger litt ekstra motivasjon til å ta den i bruk på daglig basis?

Du vet allerede at du kan effektivisere bestillingsprosessen, men nye rutiner er vanskelig å etablere. Derfor vil vi nå gi fem heldige kunder ubegrenset lisens til våre digitale gassikkerhetskurs i ett helt år.

Hvordan kan du vinne?
Hvis du gjennomfører tre bestillinger i kundeportalen før nyttår, kan din bedrift bli den heldige vinneren av et ubegrenset antall lisenser til lovpålagte gassikkerhetskurs i ett helt år.

Vi trekker fem tilfeldige kunder som i denne perioden har brukt kundeportalen til minimum tre bestillinger.

Digitale gassikkerhetskurs er lovpålagt for alle bedrifter som bruker gass, og vår tilbyder Munio sørger for at du får den beste opplæringen.

Nippon Gases Norge A
Tlf: 9777 4277
Hjemmeside
E-post kundeservice

Andre aktuelle saker

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.