fbpx
+47 73 84 14 00 post@fiasinnkjop.no

Gaveesker fra FIAS

 FIAS tilbyr flere universale gaveesker som kan brukes både til røkt, gravet og marinert laks og ørret. Eskene har informasjon på 4 språk – norsk, engelsk, tysk og fransk.

 

Felles for alle eskene er kvaliteten, det er brukt en kartongtype som er fukt-bestandig, dvs at den tåler å stå på kjølerom, og den har en god rivestyrke. Eskene leveres med trykk i fem farger (+lakk), og er konstruert med en limt sjaktel med en bred låsetunge i begge ender.

Blir det lite volum på en av FIAS-gaveeskene, vil vi forbeholde oss retten til kun å kjøre en type.

Ved bestilling av et større parti – ta kontakt for tilbud!

Telefon Frode Kvamstad: 73841400
E-post: fias@nsl.no

Andre aktuelle saker

Svea Finans AS ny samarbeidspartner til FIAS

Svea Finans AS ny samarbeidspartner til FIAS

Svea Finans AS og FIAS inngår en stor samarbeidsavtale   FIAS er på vegne av aksjonærene svært fornøyd med at vi har funnet en samarbeidsform som vil kommer alle våre bedrifter til gode. Vi har hatt henvendelser fra bedriftene vedrørende produkter og tjenester...

les mer
Les Fias-nytt for september

Les Fias-nytt for september

Les FIAS nytt for september 2021.   PDF:Andre aktuelle saker Kontakt:Boks 639 Sentrum, N-7406 TrondheimTlf: +47 73 84 14 00E-post: post@sjomatbedriftene.no Besøksadresse:6. etasjeDronningens gate 7Trondheim Meld deg på vårt nyhetsbrev herBli med på vår...

les mer
Nanobobleteknologi reduserer oksygenforbruket

Nanobobleteknologi reduserer oksygenforbruket

Gjennom maritim nanobobleteknologi og innovativ utvikling, har TESS løsningen til en brukervennlig, kostnadseffektiv og miljøbesparende oksygentilførsel i kar og merd.Tekst/Foto: TessLus på fisk i havbruksanlegg er en av de største utfordringene for fiskehelsen i...

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.