fbpx

Collector Bank og FIAS har inngått et samarbeide

Collector Bank er en digital nisjebank som tilbyr tjenester og løsninger for bedrifter i alle størrelser og faser. De tror på kraften i en god idé og inspireres av å se så vel bedrifter som enkeltpersoner realisere visjonene sine og oppnå målene sine. De er en bank som tør å ta litt mer risiko enn andre banker.

 

Ønsker du å vite mer?
Kontakt oss for en hyggelig prat om finansiering
eller betalingsløsninger for din bedrift!
Pål Fredrik Mitsem
Tlf: +47 975 20 611
Mail: pal.mitsem@collectorbank.no
Ann-Christin Carlsen
Tlf: +47 932 21 335
Mail: ann-christin.carlsen@collectorbank.no

Bedriftsfinansiering
Uansett hvilken fase bedriften din befinner seg i, kan Collector skape løsninger som muliggjør økt vekst, bedre nøkkeltall og sterkere likviditet. Ved å kombinere trendanalyser med datastyrt innsikt, kan vi bidra med råd som er tilpasset etter din virksomhet. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vår portefølje av tjenester og verktøy som styrker virksomheten.

Her er noen eksempler:

•Fakturakjøp
Vi kjøper fakturaene dine og tar samtidig over kredittrisikoen. Likvide midler frigjøres dermed fra kundefordringene dine allerede på faktureringsdagen. Vi kjøper opp til 100% av fakturaen.

•Fakturabelåning
Med fakturabelåning kan du sette kredittgrenser tilsvarende hele omsetningen din. Fakturabelåning sparer deg for tid og penger i økonomiadministrasjonen.

•Eksportfinansiering
Collector Bank finansierer fakturaer opptil 100 %, med mulig tilgang til pengene samme dag. Den store forskjellen fra vanlig fakturakjøp er finansieringsgraden.

•Ordrefinansiering
Finansier nye ordrer og prosjekter for å kunne sikre innkjøp og investeringer. Da kan du forbedre nøkkeltallene dine samtidig som du fokuserer på utvikling og vekst.

•Bedriftslån
De fleste selskaper trenger en form for hjelp med finansieringen for å kunne utvikle seg videre og skape vekst. Bedriftslånet er beregnet for mellomstore til store bedrifter som trenger å gjøre en investering.

Betalingsløsninger e-handel og butikk (B2B+B2C)
Å velge riktig betalingsløsning er en viktig beslutning, uansett om du selger i fysiske butikker, på nettet eller en kombinasjon av disse. For mange forretningsdrivere forsvinner kontaktflaten med kunden når tiden er inne for å betale. Vi synes det er viktig at du beholder relasjonen med kunden gjennom hele kjøpsreisen. Det skaper bedre forutsetninger for å bygge lojalitet og styrke varemerket ditt.
Med faktura og delbetaling kan du tilby kundene dine større fleksibilitet ved betalingstilfellet. Det øker sjansen for flere vellykkede kjøp og mer fornøyde kunder. Gjennom Collectors digitale betalingsløsninger for B2C- og B2B-salg kan du tilby kundene dine flere nye muligheter, nå nye kundegrupper og samtidig forenkle din egen administrasjon. Du får dessuten betalt raskere og slipper både kredittrisiko og vanskelig håndtering.

Collector Checkout
Collector Checkout er en betalingsløsning som forenkler både for e-forretningsdriver og for sluttkunden. Her inngår også Collector Insights, et analyseverktøy som hjelper deg som e-forretningsdriver med å bli kjent med kundebasen din, slik at du kan tilpasse tilbudene dine.

Eiendomskreditter
EiendomskreditterCollector har solid erfaring med kommersielle eiendommer og tilbyr finansieringsløsninger i storbyområder i formav belåning.
Ønsker du å vite mer?
Kontakt oss for en hyggelig prat om finansiering eller betalingsløsninger for din bedrift!
Pål Fredrik

Andre tjenester Collector Bank tilbyr er:

Betalingsløsninger e-handel og butikk (B2B+B2C)
Å velge riktig betalingsløsning er en viktig beslutning, uansett om du selger i fysiske butikker, på nettet eller en kombinasjon av disse. For mange forretningsdrivere forsvinner kontaktflaten med kunden når tiden er inne for å betale. Vi synes det er viktig at du beholder relasjonen med kunden gjennom hele kjøpsreisen. Det skaper bedre forutsetninger for å bygge lojalitet og styrke varemerket ditt.
Med faktura og delbetaling kan du tilby kundene dine større fleksibilitet ved betalingstilfellet. Det øker sjansen for flere vellykkede kjøp og mer fornøyde kunder. Gjennom Collectors digitale betalingsløsninger for B2C- og B2B-salg kan du tilby kundene dine flere nye muligheter, nå nye kundegrupper og samtidig forenkle din egen administrasjon. Du får dessuten betalt raskere og slipper både kredittrisiko og vanskelig håndtering.

Collector Checkout
Collector Checkout er en betalingsløsning som forenkler både for e-forretningsdriver og for sluttkunden. Her inngår også Collector Insights, et analyseverktøy som hjelper deg som e-forretningsdriver med å bli kjent med kundebasen din, slik at du kan tilpasse tilbudene dine.

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

les mer
Eurofins –  ny leverandør til FIAS

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.