fbpx

Stand Sjømatdagene

TRAVELNET Reisevarehuset er nytt medlem av året i FIAS og deltar i januar med stand på Sjømatdagene på Hell 15.- 16. januar 2019. Stand nr 29.

 

Vi vet at mange av våre medlemmer bruker mye tid på å bestille fly, hotell og kanskje leiebil selv, men skulle gjerne ha gjort dette både rimeligere og raskere. Ved å samle vårt reisevolum hos TRAVELNET vil vi oppnå bedre priser! Ta turen innom standen deres og legg igjen ditt visittkort.

Da er du med i trekningen av reise for 2 personer med Norwegian til London. Premien gjelder på direkteruter fra Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim eller Tromsø. Trekning foretas under festmiddagen på kvelden.

Kontakt oss og få FIAS fordeler:
TRAVELNET Reisevarehuset
Lisbet Vikan, markedsansvarlig
93213800
lisbet@travelnet.no

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.