fbpx

Granberg AS ny samarbeidspartner på hansker

Granberg AS har med over 50-års erfaring en unik produktkunnskap og ekspertise, som kommer våre bedrifter til gode. De har fokus på kunden og utvikler til stadighet nye kundetilpassede hanskeprodukter, etter stadig nye krav fra markedet.

I dag er Granberg AS et stolt og veletablert selskap med kunder over hele verden. Firmaet har et sterkere kundefokus og en sterkere satsing på design enn noensinne. Dette har gjort de i stand til å rekruttere de beste fagfolkene og utvikle de sterkeste merkevarene i bransjen. Patenterte materialer og produkter, og innovasjon til beste for deres kunder er noe av det som kjennetegner de.
De er stolte av sin historie og de er stolte av sine nyvinninger. Stoltest av alt er de over alle de gode tilbakemeldingene fra de som daglig bruker deres hansker.
De beskytter og hjelper viktige hender verden over. Med over 50 års erfaring er de fortsatt nysgjerrige, fortsatt i utvikling og fortsatt fast bestemt på å gi din bedrift de beste hansker.
Du er i trygge hender hos Granberg AS.
Link til fiskerhanske-katalog

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

les mer
Eurofins –  ny leverandør til FIAS

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.