fbpx

3 tips til deg med ansatte på hjemmekontor fra Telenor

Vi er inne i en tid der både hverdagen og arbeidsdagen avviker fra det normale for mange av oss. Skoler er stengt, og veldig mange er nødt til, eller oppfordres til, å jobbe jobbe hjemme. Det trenger heldigvis ikke å være vanskelig å tilrettelegge for hjemmekontor.
Her får du noen tips fra oss.

1) Stabil internettforbindelse

De ansatte må ha tilgang til et godt og stabilt nett. Uansett om man jobber på mobilnett eller fastnettet. Med god internettforbindelse, ligger alt til rette for at arbeidsdagen kan gjennomføres på en god måte, uansett hvor man befinner seg.

2) Sikkerhet

Datasikkerhet blir stadig viktigere for alle bedrifter, og det kan være lurt å vurdere hvilke produkter og tjenester som tas i bruk, slik at sikkerheten ivaretas.

Les mer om sikkerhet

3) Gjennomfør møter fra hjemmekontoret

Det finnes mange gode løsninger for telefonmøter og videokonferanser som gjør hjemmekontoret mer effektivt, uten at det nødvendigvis krever innkjøp av nytt utstyr.

Les mer om produkter og tjenester som kan bidra til at hjemmekontoret fungerer optimalt

Usikker på hvilken løsning som passer best?

Ta kontakt med din lokale forhandler, din kundekontakt i Telenor, eller Telenor kundeservice, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for din bedrift.

Finn nærmeste forhandler

Min Bedrift

Sist men ikke minst vil vi tipse om en praktisk funksjon i Min Bedrift, som er gull verdt når bedriften trenger å sende beskjeder til sine ansatte.

Alle bedriftskunder hos Telenor kan bruke Min Bedrift. Om bedriften ikke har tilgang er det enkelt og kostnadsfritt å få her

Inne i Min Bedrift finner du en praktisk SMS-funksjon som gjør det mulig å sende ut korte og raske beskjeder til alle dine ansatte.

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

les mer
Eurofins –  ny leverandør til FIAS

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.