fbpx

Desom AS ansetter ny Fagsjef emballasje

Jeg er en gladgutt fra Bergen som fyller 50 år til høsten som besitter en allsidig bakgrunn.

Etter 22 år i hotell og restaurantbransjen ble jeg ansatt som selger ved Norengros K. J. Brusdal i Bergen.

I 2013 tok jeg emballasjeøkonomutdannelsen ved Emballasjeskolen og tok steget inn som fagsjef emballasje og hadde en naturlig plass ved produktrådet til Norengros hovedkontor i Oslo. Her var jeg med å utvikle emballasje i diverse materialer og var salgsrådgiver i mange kunde caser.

Etter ni år i Norengros tok jeg et steg bort fra emballasjeverden og tok jobb som salgsansvarlig for Franzefoss Gjenvinning. Her fikk jeg definitivt bruk for min bakgrunn fra emballasjebransjen da fokus på verdikjeden og sirkulærøkonomi er primærtanke.

I Franzefoss Gjenvinning var jeg i fem år til den dagen Espen Haukeland, daglig leder Desom AS ringte for å høre om jeg savnet emballasjen, noe jeg fort fant ut var tilfelle og takket ja til hans tilbud.

Desom AS er en spennende bedrift som etter 22 år har befestet sin posisjon som veletablert leverandør av fleksibel MAP folie til hovedsakelig fiskeindustrien.

Med kokkefaglig bakgrunn har jeg forståelse for råvarene og kan språket og utfordringene mange produsenter står ovenfor.

Ser virkelig frem til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver med trivelige kollegaer her i våres lokaliteter ved Flesland.

Utover høsten skal jeg legge ut på en salgsreise og vil kontakte mange av FIAS medlemmer for en god emballasjeprat.

Snakkes!

Med vennlig hilsen
Even Børve | Fagsjef Emballasje
DESOM AS | www.desom.no
E-mail: even@desom.no
Mobile: +47 93 23 53 57

 

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

les mer
Eurofins –  ny leverandør til FIAS

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.