fbpx

Tess inngår distribusjonsavtale med Trelleborg

TESS og Trelleborg Fluid Handlings Solutions har signert en eksklusiv distribusjonsavtale som omfatter distribusjon av en rekke slanger og tilbehør.

Trelleborg vil komme inn som en svært viktig produsent på et bredt sortiment av gummislanger, komposittslanger og kuplinger. Trelleborg er markedsledende i flere segmenter og kravene om merkespesifikke slanger er økende blant flere kundegrupper.

– TESS er Norges største slangeleverandører, og vi skal ytterligere øke avstanden til konkurrentene. I den anledning er det viktig å kunne levere et bredere spekter av produkter som kundene ønsker. Spesielt gjelder dette industrislanger med tilhørende kuplinger, hvor variasjonene og kravene er meget store, sier divisjonsleder Lars-Otto Fredriksen i TESS as.

Les mer her

 

TESS HAR OGSÅ SIGNERT EN SAMARBEIDSAVTALE MED AKER SOLUTIONS

TESS har et økende fokus på innoverende teknologi for havbruksnæringen. Det har resultert i en samarbeidsavtale med Aker Solutions.

 

Sommeren 2020 leverte TESS merdeslanger, rør, kabler, oppdriftselementer og tilbehør til Aker Solutions prosjekt Arctic Offshore Farming utenfor Kvaløya i Troms. Prosjektet er tidenes største prosjektavtale i TESS.

Merdeslangene som ble levert og montert består av teknisk integrerte slanger, rør og kabler som transporterer fôr, luft, strøm og fiberoptiske signaler fra fôrflåten til merdene. I tillegg leverte TESS en robust slange som transportere død fisk og rester fra fôr tilbake til fôrflåten.

Denne innovasjonsteknologien krever nøyaktige utregninger, kvalitetsprodukter, og kanskje viktigst av alt – relevant erfaring.

– Det som er vår innovasjon er å bruke kjent teknologi i nye applikasjoner. Merdeslangene er kritiske komponenter i anlegget og det er mange viktige faktorer som avgjør at de skal fungere. TESS sin lange erfaring innen segmentene Olje & Gass og Havbruk gjør at vi med trygghet kan velge løsninger som er testet og egnet for dette krevende miljøet, sier divisjonsdirektør slanger i TESS, Lars-Otto Fredriksen.

Les mer her 

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

les mer
Eurofins –  ny leverandør til FIAS

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.