fbpx

Gjennom eksklusiv avtale

med Norengros sikrer FIAS enda bedre innkjøpsvilkår for medlemsbedrifter.

 

Med Norengros som eneleverandør kan FIAS tilby markedets beste innkjøpsavtale på driftsmateriell. Dette gir medlemsbedriftene eksklusiv tilgang på bærekraftige produkter av høy kvalitet – og ikke minst gode muligheter for konkrete besparelser og økt lønnsomhet.

Tekst: Pia Sabel Gulling, samtext. Foto: Norengros

– Det er mange gode grunner til at vi valgte Norengros som eneleverandør. Blant annet har vi allerede samarbeidet i over 20 år, noe som gjør at vi kjenner hverandre godt. Vi vet hva Norengros står for, at de er profesjonelle og serviceinnstilte, og at produktsortimentet deres dekker alt det våre medlemsbedrifter trenger – det være seg alt fra kontorrekvisita, renhold, driftsmateriell og deres brede emballasjespekter, forteller Frode Kvamstad, daglig leder i Fiskenæringens Innkjøpsselskap (FIAS).

Han forteller videre at mens mange andre grossister har flyttet hovedlagrene sine til Oslo, har Norengros gått motsatt vei og beholdt sin lokale tilstedeværelse. Dette gjør at de kan være tettere på lokalmarkedene og respondere raskere på kundenes behov. – Norengros har 13 lagre fordelt over hele landet, og selgere som besøker medlemsbedriftene våre jevnlig. Dette gjør at de kjenner behovene og utfordringen deres godt – og dermed kan hjelpe dem på best mulig måte, sier han. Kvamstad legger til at når Norengros nå kan gå ut og forhandle priser og rabatter på vegne av FIAS’ over 1100 medlemsbedrifter, blir vilkårene enda bedre – noe som drypper tilbake på dem alle sammen i form av konkrete besparelser og økt lønnsomhet.

Samarbeidsavtalen skal bidra til økt lønnsomhet for hver enkelt medlemsbedrift
Fordi Norengros allerede har vært en del av FIASfamilien i flere tiår, kjenner de sjømatnæringen godt – samtidig som mange kjenner dem. Når de nå har blitt FIAS’ eneleverandør av driftsmateriell, tas samarbeidet til nye høyder, og salgs- og markedsdirektør i Norengros, Lars Kristiansen, ser frem til et langt og godt partnerskap. – Vi er stolte over oppdraget som eneleverandør og tar det enormt seriøst. Målet vårt er å være en samarbeidspartner som er med på å videreutvikle hver enkelt medlemsbedrift, og som gjennom kundetilpassede løsninger bidrar til økt lønnsomhet, sier han. Kristiansen forteller videre at Norengros har en offensiv bærekraftstrategi som FIAS-medlemmene vil bli enda bedre kjent med i tiden som kommer. – Det vi skal bringe på banen, er innovasjon og effektive og gode løsninger, som samtidig ivaretar markedets krav til miljøriktige produkter. Vi skal sørge for trygg levering og forutsigbarhet – noe som betyr at bedriftene skal kunne stole på at de får de produktene de trenger, når de trenger dem.

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

les mer
Eurofins –  ny leverandør til FIAS

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.