fbpx

Realiser drømmen for deres lokaler

AJ Produkters prosjektteam hjelper dere med å realisere drømmen for lokalene deres, enten dere oppgraderer lageret eller kontoret og om lokalene er store eller små. Vi presenterer en dynamisk 3D-tegning som gjør det enklere å se smarte løsninger og gjøre nødvendige justeringer på prosjektet. Vi bistår hele veien fra visjon og planlegging til levering og montering. Bredt utvalg og mange lagerførte varer gir kort leveringstid. Trenger dere hjelp til montering? Det ordner vi!

Har du spørsmål om løsninger for dine lokaler, eller kanskje til dine ansattes hjemmekontor? Ta kontakt med oss!

Bestill og spar 15% i dag!

Alle medlemmer av FIAS har ekstra gode betingelser hos oss! Vi tilbyr 15% rabatt på hele sortimentet, samt fri frakt på alle ordre over 15.000 ved bestilling i nettbutikken. Du bestiller enkelt i vår nettbutikk ajprodukter.no. Trenger du veiledning eller hjelp til bestilling? Vårt kundesenter står klart til å hjelpe deg på chat eller på telefon 67 02 42 00.

Din bedrift må være registrert som kunde hos oss og bestiller må være innlogget for at rabatten skal trekkes fra i nettbutikken. Trenger du hjelp til registrering? Send oss kontaktopplysningene på e-post, så hjelper vi deg. Logg deretter inn som eksisterende kunde og klikk «glemt passord». Du kan enkelt selv legge til flere bestillere i etterkant.

Det nye kontoret

Mange jobber ved et hev- og senkbart skrivebord på jobb, men ikke alle har plass til et slikt hjemme. Blant flere av våre nye produkter til hjemmekontoret har særlig vårt kompakte MODULUS-skrivebord med bordplate på 1200×600 mm blitt en sikker vinner på hjemmekontoret. Skrivebordet leveres med understell i sølv, svart eller hvitt og med bordplater i fargene svart, hvit, bjørk og eik – stilrene utgaver som passer godt hjemme.

Kontorstoler med flere innstillingsmuligheter, som for eksempel WATFORD, er også stoler som er mye etterspurt i disse dager, da mange gjerne vil ha en like god stol som det de har på sin vanlige arbeidsplass. Hjemmekontorarbeid kan også føre til mer stillesitting, noe flere velger å løse med å komplettere den vanlige stolen med en såkalt «aktiv stol», altså en stol som holder deg i aktivitet mens du sitter og jobber. Balanseballen CORBRIDGE er en meget enkel måte å få inn litt aktivitet i hverdagen på.

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

les mer
Eurofins –  ny leverandør til FIAS

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.