fbpx
+47 73 84 14 00 post@fiasinnkjop.no

Ny leverandør i FIAS

Intopro tilbyr enkle og engasjerende e-læringskurs innen mattrygghet, hygiene og HMS. Kursene har faginnhold tilpasset kravene som foreligger innen IK-mat, HACCP og trygg mat. Intopro er enkelt å bruke og lett å forstå. Vi baserer oss på visuelle oppgaver med lite tekst. Intopro har kurs på flere språk, blant annet norsk, engelsk, polsk og litauisk. Alle kurs avsluttes med en test. For å få kursbevis må testen være bestått. Kursene er tilpasset både mobil, nettbrett og PC. Med Intopro har du også muligheten til å skreddersy egne kurs.

Våre kurs:

Personlig hygiene og mattrygghet (norsk/engelsk/polsk/litauisk): Personlig hygiene er alle tiltak vi iverksetter for å unngå at personell forurenser matvarer med for eksempel bakterier eller fremmedlegemer. Kurset gir en innføring i hva personlig hygiene er, hva mangel på personlig hygiene kan medføre, og hvordan vi som medarbeidere kan sikre en god personlig hygiene.
Mikroorganismer og produksjonshygiene: Mikroorganismer i næringsmidler kan forårsake alvorlig sykdom hos forbrukeren. Et trygt produksjonsmiljø forutsetter at en har kontroll på alle kilder til mikrobiologisk forurensning. Dette setter krav til at operatøren har god forståelse for hva mikroorganismer er, hvor de kommer fra, og hvordan de kan unngås. Kurset gir en innføring i hva mikroorganismer er, hva de kan forårsake og hvordan de kan forhindres, med mål om skape et trygt produksjonsmiljø. Kurset er tilpasset ansatte i næringsmiddelbedrifter, restauranter og storkjøkken.
• Fysisk forurensning: Kurset tar for seg de viktigste kildene til fysisk forurensning av næringsmidler og hvordan en kan forhindre dette. Kilder kan blant annet være råvarer, produksjonslokaler og utstyr, emballasje og personell. Fremmedlegemer i næringsmidler kan både være en alvorlig helserisiko og gi kvalitetsforringelse av produktene. Fremmedlegemer i mat forårsaker ofte negativ omtale i media. Kurseter tilpasset operatører, produksjonsmedarbeidere og annet personell i næringsmiddelbedrifter, storkjøkken
og restauranter.
• Allergener: Et allergen på feil sted kan være dødelig for den som er allergisk. I dette kurset lærer du hva som er merkepliktige allergener, hvordan de skal oppbevares og håndteres i et kjøkken eller i en produksjonsbedrift.
• Food Defense – Hvordan forebygge sabotasje av matvarer (norsk/engelsk/litauisk): «Food Defense» er tiltak for å beskytte produktene våre mot tilsiktet sabotasje, og for å beskytte selskapet vårt mot økonomisk skade. Kurset gir grunnleggende kunnskap om Food Defense – sabotasje av matvarer, og bevisstgjøring relatert til emnet.

Kursene har ulike moduler med oppgaver, som må fullføres for å kunne gå videre. Alle kurs avsluttes med en test. For å få kursbevis må testen bestås.

For demonstrasjon av kurs gå inn på www.intopro.no , og bestill gratis demo.
For bestilling av kurs ta kontakt på epost til sales@intopro.no eller telefon 95 70 50 79.

Andre aktuelle saker

Ny Katalog fra Ahlsell for hele sjømat- og havbruksnæringen

Ny Katalog fra Ahlsell for hele sjømat- og havbruksnæringen

Ahlsell er en av bransjens viktigste leverandører på produkter og tjenester innene VVS og elektro De har nå kommet med en ny katalog for bransjen og vil dekke mange bedrifters behov innene dette segmentet. Se i katalogen her: Ahlsell-katalog    Andre...

les mer
Svea Finans AS ny samarbeidspartner til FIAS

Svea Finans AS ny samarbeidspartner til FIAS

Svea Finans AS og FIAS inngår en stor samarbeidsavtale   FIAS er på vegne av aksjonærene svært fornøyd med at vi har funnet en samarbeidsform som vil kommer alle våre bedrifter til gode. Vi har hatt henvendelser fra bedriftene vedrørende produkter og tjenester...

les mer
Les Fias-nytt for september

Les Fias-nytt for september

Les FIAS nytt for september 2021.   PDF:Andre aktuelle saker Kontakt:Boks 639 Sentrum, N-7406 TrondheimTlf: +47 73 84 14 00E-post: post@sjomatbedriftene.no Besøksadresse:6. etasjeDronningens gate 7Trondheim Meld deg på vårt nyhetsbrev herBli med på vår...

les mer
Nanobobleteknologi reduserer oksygenforbruket

Nanobobleteknologi reduserer oksygenforbruket

Gjennom maritim nanobobleteknologi og innovativ utvikling, har TESS løsningen til en brukervennlig, kostnadseffektiv og miljøbesparende oksygentilførsel i kar og merd.Tekst/Foto: TessLus på fisk i havbruksanlegg er en av de største utfordringene for fiskehelsen i...

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.