fbpx

Svea Finans AS ny samarbeidspartner til FIAS

flytebrygge, marina

Svea Finans AS og FIAS inngår en stor samarbeidsavtale

 

FIAS er på vegne av aksjonærene svært fornøyd med at vi har funnet en samarbeidsform som vil kommer alle våre bedrifter til gode. Vi har hatt henvendelser fra bedriftene vedrørende produkter og tjenester innen finansieringstjenester og Svea Finans har mange gode løsninger for både små og store bedrifter. De har blant annet forskjellige finansieringsløsninger, inkasso og fakturatjenester.

 Finansiering for bedrifter

Mulighetene som dukker opp i markedet kan være avgjørende for både vekst og videre drift. For at du skal kunne gripe disse mulighetene tilbyr vi ulike typer bedriftsfinansiering. Med våre finansieringsløsninger kan du være sikker på at du har penger på konto når du trenger det. Tjenestene våre dekker hele verdikjeden, og vi kan gi deg råd, samt tilby tilpasset finansiering til din bedrift. Vi gir deg økonomisk handlingsrom slik at du kan konsentrere deg om det du er best på – uansett hva det måtte være. Vårt mål er å løfte deg og å bygge opp under dine muligheter for vekst. Vi kaller det topplinjefinansiering.

Selg fakturaen til oss før du sender den til kunden

Ønsker leverandørene dine å få betalt før kundene dine har satt over penger på din konto? Situasjonen med utestående fordringer og leverandører som venter på innbetaling kan ofte være en utfordring.

Med fakturakjøp fra Svea Finans har du alltid penger på konto når behovet for likviditet melder seg. Ved kjøp av faktura kontrollerer vi opplysningene, tar over risikoen og følger opp fakturaen. Du kan ha fullt fokus på videre drift, og ha ressurser til å utvikle bedriften din ytterligere. Ved å selge fakturaer til oss, får du mer penger på konto som igjen kan brukes til å betale leverandørene dine. Fakturakjøp er en fleksibel løsning og du velger selv hvilke fakturaer du ønsker å selge, avhengig av når du har behov for penger. Vi hjelper deg å finansiere vekst, ved gi deg penger når du trenger det. Det viktigste er at du selger fakturaen til oss før du sender den til kunden, for da er det for sent.

Vi belåner fakturaene dine

Ikke la manglende tilgang til penger hindre deg. La oss belåne fakturaer som skal sendes ut til dine kunder. Du får pengene på konto raskere og tilgang til midler som kan være avgjørende for videre vekst. Hvorfor factoring? Factoring er både en administrativ og en finansiell tjeneste som passer godt for deg som sender ut mange fakturaer. Fakturaadministrasjon innebærer at vi håndterer hele fakturaløpet og følger opp kundene dine. Den finansielle delen av en factoringavtale betyr at vi belåner dine kundefordringer. Med avtalen følger en fakturatjeneste med integrert purre- og inkassoløsning som gjør at du får raskere innbetaling fra kundene dine, og bedre oversikt.

Med vår totalløsning får du en rådgiver og sparringspartner som alltid er tilgjengelig og kjenner din bedrift.

 FIAS har handlende bedrifter langs hele norske-kysten og har et behov for å ha et godt nettverk av butikker. Ahlsell har et godt nettverk av proffsentre som dekker vårt behov. I tillegg er vår bransje avhengig av høy leveringssikkerhet og det har Ahlsell bekreftet med flere referanser. FIAS vektlegger også et bredt sortiment som dekker våre bedrifters behov i sin daglige drift.

 

 

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

les mer
Eurofins –  ny leverandør til FIAS

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@fiasinnkjop.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim