fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt juni

Les FIAS nytt for juni.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

FIAS-paviljong på Aqua Nor 2023

Velkommen til vår store paviljong i hall A – stand A 137. Vi blir nesten 30 utstillere på årets paviljong som det kan være viktig å få tatt en prat med når det gjelder faglige spørsmål eller informasjon om produkter og tjenester blant våre samarbeidspartnere.

Medlems-mingling

Medlems-mingling i våre lokaler under Aqua Nor onsdag 23. august.

Smart Service får din virksomhet til å fungere bedre

Les hvordan Ranheim Paper and Board AS (RPB) fikk redusert gangtid og full kontroll på forbruket i hallene ved hjelp av konseptet Smart Service fra TOOLS Trondheim.

Slik forbereder du ditt generasjonsskifte

Det er flere som ikke har en klar plan for hvordan verdiene skal overføres til neste generasjon. Hvorfor er det viktig å legge en plan og hva er viktig å huske på?

Verified hjelper organisasjoner i alle størrelser og bransjer med å digitalisere prosesser og arbeidsflyter.

Verified sin sikre plattform for elektronisk signering og identifikasjon danner grunnlaget for alle deres løsninger og hjelper til med å digitalisere virksomheter.

Få sommerfølelsen med produktmedia – gi en sommergave til dine ansatte

Se info om hvordan du booker overnatting til avtalepris.

EV Poseidon – rengjøring med varm tørr damp

Løser et problem for laboratorie- og helsepersonell over hele verden.

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.